طراح استیضاح همتی از افزایش امضاهای این استیضاح به ۸۰ نفر خبر داد.
به گزارش صدای بورس،حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده شاهینشهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و دارایی گفت: این استضاح روز سه شنبه ۱۱ دی ماه در ۱۰ محور تهیه و در سامانه مجلس بارگزاری شد و در روز یکشنبه ۱۶ دی ماه با ۷۵ امضاء تحویل هیئت رئیسه مجلس شد.
وی افزود: به دلیل استقبال خوب نمایندگان از این استیضاح، در روزهای گذشته تعداد امضاهای استیضاح افزایش یافت و به ۸۰ نفر رسید.
نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: قرار شد استیضاح همتی طبق آئین نامه داخلی مجلس به کمیسیون تخصصی مجلس ارجاع شود و مورد رسیدگی قرار گیرد.
اسامی ۸۰ نماینده امضاء کننده طرح استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و دارایی به شرح زیر است؛
۱. حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده شاهینشهر، میمه و برخوار
۲. عبدالحکیم آق ارکاکلی نماینده گنبد کاووس
۳. مرتضی آقا تهرانی نماینده تهران
۴. نادرقلی ابراهیمی نماینده راک، کمیجان و خنداب
۵. علی احمدی نماینده میاندوآب، چهاربرج و باروق
۶. محمدرضا احمدی سنگر نماینده رشت و خمام
۷. حسنعلی اخلاقی امیری نماینده مشهد و کالت
۸. محمد امیر نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون
۹. عبدالجلال ایری نماینده کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان
جنگ، صنعت فولاد ایران را با مجموعهای از چالشها از آسیب مستقیم به برخی واحدهای تولیدی گرفته تا اختلال در تأمین انرژی و مواد اولیه، حملونقل و صادرات مواجه کرد؛ با این حال، بخش قابل توجهی از خطوط آسیبدیده در مدت کوتاهی بازسازی و دوباره وارد مدار تولید شدهاند.در همین حال، شوک اولیه قیمتها نیز تا حد زیادی فروکش کرده و بازار به ثبات نسبی رسیده است، هرچند افزایش هزینههای تولید همچنان بر قیمت تمامشده فولاد اثرگذار است.
گـروه صنعتی آکــــو باتری با بیش از چهار دهه پیشینه فعالیت، یکی از بازیگران اصلی صنعت باتری کشور به شمار میرود. به بهانه برنامه این شرکت برای ورود به بورس، با مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره آکو باتری ایرانیان گفتوگویی انجام دادیم.
عضویت در کانال بله
با عضویت در کانال بله صدای بورس، از آخرین اخبار بورس باخبر شوید!
نظر شما